• Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moj Nalog
  Prijavi se
  3 jednostavna trika za svece koje duze mirisu - ANIBO

  3 jednostavna trika za svece koje duze mirisu

  Autor: Ivana Momcilovic

  Kategorija: Ukrasne sveće

  29.01.2022.

  Bilo da uzivas u prozracnom oblaku mirisa, mirnom plamenu i ritualu paljenja mirisnih sveca, ili ih brizno skupljas, cuvas, odlazes, premestas, stilizujes, slikas i uzivas samo njuskanjem savrseno uglacanih povrsina, imamo par saveta da produzimo zivotni vek tvojih najdrazih mirisa!

  1. Poklopi svecu kada je ne koristis

  Ovaj mali trik nece samo usporiti isparivanje mirisnih cestica iz svece dok je sveca ugasena, vec ce spreciti talozenje prasine i drugih necistoca iz okoline. Ukoliko sveca nema poklopac, mozes je poklopiti staklenim zvonom.

  Isprobaj: Prednost staklenog zvona , pored vizuelnog ugodjaja, je sto mozes uzivati u intenzivnom mirisu koji se nakupio u trbuhu zvona bez paljenja svece! Thank me later.

  2.Pravilna nega

  Pravila za koja smo svi vec culi i bez kojih ne mozemo da ocekujemo da ce nasa sveca dugo trajati. Kako bi sveca optimalno gorela, potrebno je da joj dozvolite da se otopi do ivica sa svakim paljenjem, da se cuva van promaje i da se fitilj redovno centrira i skracuje. Pravilna briga o sveci obezbedjuje ravnomerno sagorevanje i optimalno sirenje mirisa.

  Isprobaj: ucini odrzavanje higijene svece zabavnim ritualom uz ovaj so aesthetic
  set za odrzavanje sveca koji ce ujedno posluziti kao atraktivan element u enterijeru.

  3. Aroma lampa

  Tvoj novi BFF. Ukoliko se tvoja mirisljava sveca ne nalazi u ambalazi, vec je skulpturalni model u pitanju, mozes iskoristite delove koji nisu sagoreli u aroma lampi! Miris ce biti skoro istog intenziteta a ti ces izvuci apsolutni maksimum iz svojih sveca.

  Isprobaj: nase svece u casama od voska su napravljene tako da se svaki deo moze iskoristiti nakon sto sveca sagori. Najvise mirisa sa nakupi upravo u poklopcu koji moze da doda jos nekoliko sati mirisnog ugodjaja topljenjem na aroma lampi.

  BONUS TIP: drzite svece van sunceve svetlosti koja moze izazvati menjanje boje svece kao i razlaganje aromaticnih komponenti. Ovo pravilo se posebno odnosi na ekoloske svece koje su pravljenje bez stabilizatora boja i mirisa.

  Zelis odmah da isprobas nove trikove? Klikni ovde !


  Izvor: Autorski tekst
  Loading...