• Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moj Nalog
  Prijavi se
  Način plaćanja - ANIBO

  Način plaćanja

  CENE I NAČIN PLAĆANJA

  2.1 Cene za Proizvode koji se prodaju putem Online prodavnice su izražene u dinarima bez uračunatog poreza na dodatu vrednost (PDV), za prodaju koja se reguliše na teritoriji Republike Srbije. ANIBO DOO nije PDV obveznik. U slučaju kupoprodaje Proizvoda van teritorije Srbije, Kupac će dodatno biti obavešten o svim uslovima iste od strane Prodavca u skladu sa lokalnim propisima. Cene za Proizvode su dostupne Kupcima prilikom korišćenja Online prodavnice.

  2.2 Istaknute cene proizvoda uključuju i iznos troškova isporuke proizvoda na adresu kupca na teritoriji RS. U slučaju da cena za konkretni proizvod ne uključuje iznos troškova isporuke, Kupac će o navedenom iznosu troškova isporuke biti uredno obavešten pre izvršene kupovine.

  2.3 Cene za Proizvode kao i cene i uslovi isporuke su podložne promenama sve do trenutka dobijanja potvrde porudžbine.

  2.4 Poručene Proizvode iz prodajnog asortimana Prodavca, Kupac može platiti na više načina i to: 1) preko računa, 2) pouzećem

  1.Plaćanje preko računa

  Poručene Proizvode Kupac može platiti direktnom uplatom na račun Prodavca uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja. Nakon plaćanja preko računa, Prodavac je u obavezi da potvrdi navedenu uplatu kroz odgovarajuću opciju u administratorskom panelu Online prodavnice.

  2.Plaćanje pouzećem

  Kod plaćanja pouzećem Kupac će cenu naručenih Proizvoda platiti u gotovini neposredno prilikom isporuke.


  Loading...